Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

B2B markt

Ook voor de zakelijke markt hebben we de perfecte handzame dispenser ontwikkeld.

DRIPPERDRIP® VOGUE

De DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser is vooral geschikt om te plaatsen in huis op diverse locaties. Denk daarbij aan restaurants, winkels, openbare wc’s, hotelkamers, in het trappenhuis, in kantoortuinen, in de taxi, op je bureau, op je werk, bij de huisarts, de fysio etc. Een cartridge in de Vogue kan ongeveer 200

doseringen aan. Je maakt gebruik van een cartridge met alcoholgel (desinfectant met virusclaim) die je makkelijk kan vervangen. Je kan hem staand plaatsen of aan de muur hangen met behulp van onze muurbeugel (schroeven of plakken).

Hotelkamer

Lift

Speciale functies

De Vogue heeft enkele speciale functies die het een unieke dispenser maken:

Bewegingsdetector: In het bekje van de dispenser zit een bewegingsdetector die elke beweging tot maximaal 2 meter signaleert. Deze detector stuurt het computertje aan en die geeft een licht en geluidssignaal af. Het bekje wordt verlicht en de klant wordt door het geluid erop geattendeerd dat hij of zij zijn of haar handen moet reinigen.

Weg met die grote borden boven lelijke dispensers, die de klant moeten vertellen om te desinfecteren. Het geluidssignaal is subtiel en past precies bij de subtiele stijlvolle uitstraling van de DRIPPERDRIP® Vogue dispenser.

Natuurlijk geeft hij aan wanneer de cartridge bijna leeg is en ook laat hij je weten wanneer de batterijen bijna aan vervanging toe zijn. Daarnaast kan je de hoeveelheid desinfectant instellen. Kortom een praktisch, mooi en intelligent design. Wereldwijd de enige stijlvolle desinfectie dispenser die je ook nog eens in elke kleur of materiaal kunt krijgen, zelfs met je eigen logo, print of design die wij voor jou kunnen ontwerpen.

DRIPPERDRIP® XL & DRIPPERDRIP® STAND-UP

De DRIPPERDRIP XL® en DRIPPERDRIP® STAND-UP zijn voor het grotere werk en zijn binnenkort leverbaar (hou de website in de gaten). Deze design dispenser heeft dezelfde look and feel en features als de VOGUE maar is een paar maatjes groter en kan grote groepen mensen verwerken. Tot wel 800 doseringen met 1 cartridge.

Je kan hem gebruiken in lobby’s van hotels, de entree van grote kantoren, bioscopen, supermarkten, fitnessruimtes etc.

Wil je meer dan 30 DRIPPERDRIP® ’s bestellen en heb je specifieke wensen, dan kan je het beste contact opnemen met onze accountmanagers. Zij zijn bevoegd om speciale afspraken te maken, en hebben de kennis om al jouw vragen te beantwoorden en mee te denken met leuke oplossingen.

Bakkerij