Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

Betalen

Veilig betalen bij DRIPPERDRIP®

’s Werelds stijlvolste alcohol dispensers kunnen veilig besteld en betaald worden bij DRIPPERDRIP®. Om de betaling zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, bieden wij verschillende betaalmethoden aan zodat het voor iedereen mogelijk is een bestelling te plaatsen. Het is mogelijk om via iDeal, creditcard (VISA, MasterCard en American Express) en PayPal te betalen.

De veiligheid van onze website en onze betaalprocessen nemen wij zeer serieus. Wij zorgen er dan ook voor dat onze klanten veilig kunnen winkelen en betalen. Het afrekenen van een bestelling gaat via een internetverbinding. We willen natuurlijk dat dit via een versleutelde verbinding gedaan wordt zodat de gegevens ook versleuteld blijven. Hiervoor wordt een veilige SSL-verbinding gebruikt welke te herkennen is aan het slotje linksboven in de browser.

Onze betaalmogelijkheden

Zoals aangegeven zijn er verschillende manieren waarop een bestelling betaald kan worden. Betalingen via onze webshop lopen via onze partner Mollie Payments.

Dripperdrip betaalmethoden - betalen met ideal

iDeal: gratis en snel
De meest gebruikte betaalmethode van Nederland. Betaal eenvoudig en snel via jouw eigen bank.

Dripperdrip - Mastercard

Creditcard: gratis en snel
Wij accepteren creditcardbetalingen van Eurocard/Mastercard en Visa. Net zo voordelig, eenvoudig en snel als iDeal en jouw bestelling wordt meteen verwerkt.

Dripperdrip - Amex

American Express
Wij accepteren ook betalingen met American Express.

Dripperdrip - Paypal

PayPal: gratis en snel
Log in bij jouw PayPal account tijdens het bestellen en rond de betaling af.

Dripperdrip - Klarna

Klarna: achteraf betalen
Betaal jouw bestelling achteraf met Klarna. De betaling hoeft pas tijdens of na levering van het product overgemaakt te worden. Let op, hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Betaling mislukt

Lijkt het erop dat de betaling mislukt is? Check voor de zekerheid even of het bedrag wel is afgeschreven. Zo niet, dan kan je de bestelling opnieuw plaatsen. Wanneer een betaling niet voldaan is, wordt de order ook niet verwerkt. Hierdoor loopt u geen risico dat u de bestelling twee keer plaatst. Daarnaast krijg je ook direct een mail met de orderbevestiging wanneer de betaling voldaan is. Heb je vragen over jouw betaling of bestelling? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij je verder en controleren wij even jouw bestelling.