Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

Desinfecteren hoe en waarmee?

Via je handen kunnen allerlei virussen zoals het COVID-19 virus zich verspreiden. Bijna alle mensen zitten (ongemerkt) vaak met hun vingers aan hun neus of mond. Eén van de belangrijke adviezen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus en alle andere nog komende virussen te voorkomen is om de hygiënerichtlijnen te volgen. Wat is hygiëne eigenlijk? Wat is desinfecteren eigenlijk? Waarom zijn schone en gedesinfecteerde handen zo belangrijk?  Hoe kun je nu makkelijk en zorgeloos op de beste manier je handen desinfecteren zonder te knoeien en welke middelen zijn daarvoor geschikt en wat je moet je beslist niet gebruiken? Hierover vind je meer informatie op deze pagina.

Wat houdt hygiëne nu eigenlijk in?

Hygiëne is niks anders dan een verzamelnaam waar alle handelingen onder vallen die ervoor zorgen dat mensen zo min mogelijk in contact kunnen komen met virussen en bacteriën. Deze ziekteverwekkers zorgen voor gevaarlijke situaties zoals nu met het Coronavirus. Het beste middel om deze ziekteverwekkers tegen te gaan is het reinigen van je handen. Dit je doen door ze regelmatig te wassen en of te desinfecteren. Je voorkomt hierdoor dat deze ziekteverwekkers zich kunnen verspreiden en je zorgt ervoor dat ze worden gedood en verwijdert. Maar daarvoor heb je wel het juiste product nodig. SANIDESPRO ULTRA SOFT alcoholgel en de handzepen van DRIPPERDRIP® zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan alle eisen die door de Europese wetgeving zijn bepaald.

Hoe vaak moet je nu je handen wassen en of desinfecteren?

Dat antwoord is vrij simpel, zo vaak mogelijk. Maar in ieder geval als je in een winkel bent geweest, of als je ergens op bezoek bent geweest, als je dieren geaaid hebt, als je iemand hebt aangeraakt, als je buiten bent geweest, als je voedingsmiddelen hebt aangeraakt, als je verblijft in ruimtes waar meerdere personen verblijven enz.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, handen wassen, handen wassen, handen wassen. Als er geen water in de buurt is gebruik je dus het beste SANIDESPRO ULTRA SOFT alcoholgel.

SANIDESPRO ULTRA SOFT desinfectie gel

De beste manier om je handen te desinfecteren is er in ieder geval voor te zorgen dat je met de juiste middelen werkt. In de huidige markt zijn er enorm veel cowboys die middelen aanbieden die een slechte werking of erger geen werking hebben. Zo zijn er ook middelen die de structuur van uw handen aantasten. Het is dus heel belangrijk dat je weet wat je smeert. De desinfectie alcoholgels uit de SANIDESPRO lijn van DRIPPERDRIP® zijn speciaal in Nederland ontwikkeld om bacteriën en virussen effectief te doden en er tevens voor te zorgen dat de handen gevoed worden, waardoor langdurig gebruik geen schade brengt aan de handen en het verdere lichaam. Al onze producten worden in Nederland en Europa geproduceerd onder de hoogste eisen en Europese normen. Deze productie vindt plaats bij een van de grootste producenten van Europa en daarmee marktleider op het gebied van reinigingsmiddelen, huidverzorgingsproducten en desinfectanten.  

De alcoholgel, die speciaal ontwikkeld is voor onze DRIPPERDRIP® Vogue dispensers, is een handdesinfectiemiddel vloeistof op basis van ethanol (71,5%). SANIDESPRO ULTRA SOFT is werkzaam tegen een breed spectrum van micro-organismen.

  • De Ethanol van de SANIDESPRO ULTRA SOFT is een uiterst efficiënte desinfectant. SANIDESPRO ULTRA SOFT is zeer effectief tegen residente en transiënte flora zoals bacteriën, schimmels, gisten en virussen. Daarnaast bevat SANIDESPRO ULTRA SOFT een geweldige huidverzachter, die de huid verzorgt en voedt, waardoor dit product erg geschikt is voor veelvuldig gebruik, zeker voor particulieren die hoge eisen stellen aan de verzorging van hun handen.

    SANIDESPRO ULTRA SOFT is speciaal geschikt voor hygiënische handdesinfectie en wordt bij voorkeur gebruikt in combinatie met een milde hydraterende handcrème uit de verzorgingsproducten lijn van DRIPPERDRIP®  . SANIDESPRO ULTRA SOFT is ongeparfumeerd, daardoor heeft het geen invloed heeft op de smaak van voedingsmiddelen. Hierdoor is SANIDESPRO ULTRA SOFT ook bijzonder geschikt voor voedsel bereidingsplaatsen. Het product voldoet aan alle Europese normen voor desinfectie. Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  • Vloeibaar product, geen water bij nodig, dus overal toepasbaar.
  • Voldoet aan de Europese normen voor desinfectie.
  • Onder andere effectief tegen MRSA, Norovirus, BVDV en Mexican Flu en COVID-19
  • Wordt aangeboden in cartridges van ca 150 doseringen.

Wij verkopen de alcoholgel in doosjes met daarin 4 cartridges voor de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser goed voor ongeveer 600 doseringen. Dat is nog geen 5 cent per dosering en daarmee voorkom je dus besmetting en verspreiding van dodelijke virussen en bacteriën. Een virusvrije wereld begint bij jezelf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *