Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

DRIPPERDRIP® Accessoires

DRIPPERDRIP® Accessoires

Met alleen de DRIPPERDRIP® heb je een geweldige en absoluut fantastische automatische dispenser in huis gehaald. Iedereen vindt de variaties in sleeves te gek. Maar het kan gekker. Elke maand introduceren we nieuwe accessoires, dus check onze website en nieuwsbrieven regelmatig om je DRIPPERDRIP® nog gaver, chiquer, of praktischer te maken. Wat kan je binnenkort verwachten dan? Haha dat gaan we nog niet verklappen, kijk gewoon af en toe op onze site, want wij weten zeker dat jij heel erg blij wordt.

Fashion of praktisch

Een DRIPPERDRIP® Vogue zonder accessoires is nog steeds een echte DRIPPERDRIP®. Er zijn natuurlijk altijd mensen die toch net even iets meer willen hebben en dat kan. Tijdens de start van de pre-sale hebben we gekozen om te starten met vooral praktische accessoires. Tenslotte willen we in eerste instantie dat we met z’n allen het verschrikkelijke Corona virus gaan aanpakken. We moeten dat virus bestrijden met alles wat we in kunnen zetten, vandaar dat we naast de DRIPPERDRIP® Vogue ook het gebruik van de dispenser makkelijker en veelzijdiger kunnen maken.

De luxe design muurbeugel

Je kunt je DRIPPERDRIP® Vogue overal mee naar toe nemen. Naar de gym, naar je kantoor, thuis, op vakantie enz. Soms heb je de uitgesproken plek gevonden om hem ergens aan de muur te hangen. Bijvoorbeeld bij de ingang van je woning. Een fantastische plek omdat daar iedereen zoals je kids, familie, vrienden en bekenden door naar binnen komen. Juist daar wil je dat iedereen die jouw huis binnentreedt, zijn of haar handen desinfecteert. De hele mooie designbeugel is trendy, maar vooral mooi en praktisch. Je kan hem schroeven of met dubbelzijdige tape bevestigen. Met 1 makkelijke handeling plaats je je DRIPPERDRIP® op de beugel en hangt hij als een huis. Wil je hem echt vastzetten zodat niemand hem mee kan nemen dan kan je hem locken met het speciale locksysteem. Maar zonder locksysteem hangt hij ook super stevig. Je gebruikt de lock niet als je hem bijvoorbeeld ook vaak nog ergens mee naartoe wilt nemen. Overigens zouden wij dan gewoon fijn een extra DRIPPERDRIP® bij bestellen en natuurlijk het liefst in een ander kleurtje of printje.

Muurbeugel in combinatie met de bewegingsdetector

Wij denken dat die combinatie misschien wel de gaafste feature van de DRIPPERDRIP® Vogue is. Hoe werkt dat dan. Nou heel simpel. De DRIPPERDRIP® Vogue vertelt iedereen die voorbijloopt, met een geluid- en lichtsignaal, dat je je handen moet desinfecteren. De DRIPPERDRIP® Vogue is de enige en eerste automatische dispenser met deze superhandige tool. Weg met die borden boven dispensers waarop staat of je je handen wilt desinfecteren en ik kan me ook zo voorstellen dat menig persoon (vooral restaurants en ouders) er helemaal klaar mee zijn om telkens als iemand binnen komt te vragen of ze a.u.b. hun handen willen reinigen. Natuurlijk kan je de bewegingsdetectie aan of uit zetten en je kan ook het volume van het geluidssignaal aanpassen. Gewoon top dus!

Auto cupholderslot voor DRIPPERDRIP® Vogue

Als je een dispenser voor in de auto ontwerpt dan moet je ook zorgen dat deze perfect past. De DRIPPERDRIP® Vogue past in bijna alle auto’s, bussen, vrachtwagens, taxi’s die voorzien zijn van een cupholder. (Later volgt nog een ophangbeugel). Aangezien elke cupholder net iets anders van formaat is hebben wij een speciale ring ontworpen die ervoor zorgt dat jouw DRIPPERDRIP® Vogue staat als een huis, niet omvalt, niet trilt, niet rammelt en dus helemaal 1 is met jouw auto. Je plaatst het cupholderslot in je cupholder en daarin schuif je gemakkelijk je DRIPPERDRIP® Vogue.

En zo volgen er nog vele praktische accessoires maar komen er zeker nog hele vette fashion artikelen bij.

Veel plezier met je DRIPPERDRIP® Vogue.