Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

Alcoholgel 2 go

DRIPPERDRIP® Ultra Soft alcohol- desinfectiegel en handcrème in 1 is een unieke formule en de allerbeste desinfectiegel welke in de Europese markt verkrijgbaar is. In Nederland en Europa geproduceerd en ontwikkeld. Deze gel voldoet aan alle Europese normen.

  • Dood 99,9% van alle bacteriën en virussen
  • Op basis van ethanol (71,5%), en perfect voor onderweg
  • Reinigen zonder water
  • Onder andere effectief tegen MRSA, Norovirus, BVDV, Mexican Flu en COVID-19
  • Dermatologisch verantwoord voor gevoelige huid
  • Prijs is voor 1 flesje van 100ml

4,49

Aantal Korting Prijs
LET OP: PRE-SALE, verwachte levering vanaf medio november, Uitlevering op basis van binnenkomst bestelling.

Anderen kochten ook

Vorige
Volgende

Unieke formule 2 in 1: Desinfectiegel en handcremé in 1

DRIPPERDRIP® Ultra Soft alcohol- desinfectiegel en handcrème in 1 is een unieke formule en de allerbeste desinfectiegel welke in de Europese markt verkrijgbaar is. In Nederland en Europa geproduceerd en ontwikkeld. Deze gel voldoet aan alle Europese normen.

DRIPPERDRIP® ULTRA SOFT desinfectie gel

De Ultra Soft alcoholgel en handcrème in 1 van DRIPPERDRIP® is de allerbeste alcoholgel op basis van ethanol (71,5%) welke in de Europese markt verkrijgbaar is. In Nederland en Europa geproduceerd en ontwikkeld en voldoet aan alle Europese normen. De desinfectiegel is geurloos en heeft dus geen parfums toegevoegd. Daardoor kan hij ook in de voedingsmiddelenindustrie gebruikt worden en is hij geweldig met mensen die allergisch zijn. De Ultra Soft alcoholgel is 1 van de zachtste desinfectanten in de markt. Al desinfecteer je je handen 100 keer per dag, je handen zullen daar niks van merken. Elke keer worden je handen gevoed met de speciale bestanddelen in de Ultra Soft. De Ultra Soft alcoholgel is onder andere effectief tegen MRSA, Norovirus, BVDV, Mexican Flu en COVID-19.

Hoe gebruik je deze handgel?

De DRIPPERDRIP® alcoholgel 2 go is een handig flesje met een klipdop en deze doseert de juiste hoeveelheid alcoholgel op de hand. Je kan eventueel meer gebruiken als je dat prettig vindt, maar dat is voor de werking niet nodig.

Als de handgel op je handen ligt wrijf je je handen, conform onderstaande pictogrammen, gedurende minimaal 30 sec goed in. Let er op dat alle huidplooien goed worden geraakt en je handen gedurende de gehele inwerktijd vochtig blijven. Ook is het noodzakelijk de onderkant van je armen en polsen mee te nemen. Daarna laat je je handen goed drogen.

Wat is de beste manier om je handen te desinfecteren?

De beste manier om je handen te desinfecteren is er in ieder geval voor te zorgen dat je met de juiste middelen werkt. In de huidige markt zijn er enorm veel cowboys die middelen aanbieden die een slechte werking of erger geen werking hebben. Zo zijn er ook middelen die de structuur van je handen aantasten. Het is dus heel belangrijk dat je weet wat je smeert. De desinfectie alcoholgels van DRIPPERDRIP® zijn speciaal in Nederland ontwikkeld om bacteriën en virussen effectief te doden en er tevens voor te zorgen dat de handen gevoed worden, waardoor langdurig gebruik geen schade brengt aan de handen en het verdere lichaam.

Al onze producten worden in Nederland en Europa geproduceerd onder de hoogste eisen en Europese normen. Deze productie vindt plaats bij een van de grootste producenten van Europa en daarmee marktleider op het gebied van reinigingsmiddelen, huidverzorgingsproducten en desinfectanten.De alcoholgel, die speciaal ontwikkeld is voor onze DRIPPERDRIP® Vogue dispensers, is een handdesinfectiemiddel vloeistof op basis van ethanol (71,5%). DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT is werkzaam tegen een breed spectrum van micro-organismen.

  • De Ethanol van de DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT is een uiterst efficiënte desinfectant. DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT is zeer effectief tegen residente en transiënte flora zoals bacteriën, schimmels, gisten en virussen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alcoholgel 2 go” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *