Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

Alcoholgel cartridge

DRIPPERDRIP® Ultra Soft alcohol- desinfectiegel en handcrème in 1 is een unieke formule en de allerbeste desinfectiegel welke in de Europese markt verkrijgbaar is. In Nederland en Europa geproduceerd en ontwikkeld. Deze gel voldoet aan alle Europese normen.

 • Dood 99,9% van alle bacteriën en virussen
 • Op basis van ethanol (71,5%)
 • Reinigen zonder water en je hoeft je handen niet af te spoelen en niet af te drogen
 • Onder andere effectief tegen MRSA, Norovirus, BVDV, Mexican Flu en COVID-19
 • Dermatologisch verantwoord voor gevoelige huid

8,99

Aantal Korting Prijs
3 - 5 6% 8,45
6 - 15 12% 7,91
16 + 15% 7,64
LET OP: PRE-SALE, verwachte levering vanaf medio november, Uitlevering op basis van binnenkomst bestelling.

Anderen kochten ook

Vorige
Volgende

DRIPPERDRIP® ULTRA SOFT desinfectie gel

De alcoholgel cartridge van de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser is een zakje (vulling) met een gepatenteerde aansluiting die precies past als een sleutel in de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser. De Ultra Soft alcoholgel en handcrème in 1 van DRIPPERDRIP® is de allerbeste alcoholgel op basis van ethanol (71,5%) welke in de Europese markt verkrijgbaar is. In Nederland en Europa geproduceerd en ontwikkeld en voldoet aan alle Europese normen. De desinfectiegel is geurloos en heeft dus geen parfums toegevoegd. Daardoor kan hij ook in de voedingsmiddelenindustrie gebruikt worden en is hij geweldig met mensen die allergisch zijn. De Ultra Soft alcoholgel is 1 van de zachtste desinfectanten in de markt. Al desinfecteer je je handen 100 keer per dag, je handen zullen daar niks van merken. Elke keer worden je handen gevoed met de speciale bestanddelen in de Ultra Soft. De Ultra Soft alcoholgel is onder andere effectief tegen MRSA, Norovirus, BVDV, Mexican Flu en COVID-19 en is goed voor circa 200 doseringen per cartridge.

Hoe plaats je de cartridge in de Vogue Dispenser?

Het plaatsen van de cartridge is een eenvoudig en makkelijk klusje. Je moet wel eerst goed de gebruiksaanwijzing van de dispenser doorlezen zodat je heel lang gebruik kunt maken van jouw DRIPPERDRIP® Vogue.

Volg de volgende stappen:

 • Haal de onderste sleeve er af via een halve slag draaien en schuif deze naar beneden. Je kan hem er helemaal af halen en je legt deze apart.
 • Dan pak je je cartridge en houdt deze op zijn kop (dus met het plastic tuitje naar beneden).
 • Dan schuif je de cartridge over het uitsteeksel in de dispenser totdat hij klik zegt. De cartridge is voorzien van een gepatenteerd systeem waardoor er geen alcohol uit kan lopen, behalve als deze volledig over het uitsteeksel in de dispenser is geschoven.
 • Je zorgt er nu voor dat de cartridge goed aansluit tegen de dispenser en schuift voorzichtig de sleeve weer over de dispenser heen. Let goed op dat de cartridge binnen de sleeve valt en nergens tussen zit.
 • Draai daarna de sleeve weer vast en jouw DRIPPERDRIP® is klaar voor gebruik.
 • Let goed op dat er altijd een beetje lucht kan zijn toegevoegd tijdens het verwisselen, zodat de dispenser 1 keer kan pruttelen. Steek gewoon je handen er nog een keer onder en je kan weer genieten van deze heerlijke voedende handgel.

Hoe gebruik je deze handgel?

De DRIPPERDRIP® Vogue dispenser doseert de juiste hoeveelheid alcoholgel op de hand, wanneer je je hand in het bekje van de dispenser stopt. Je kan de dispenser zelf ook nog afstellen naar meer of minder. Minder is niet aan te raden omdat dan de alcoholgel niet voldoende effectief is. Natuurlijk kan meer wel, als je je hierbij prettiger voelt.

Als de handgel op je handen ligt wrijf je je handen, conform onderstaande pictogrammen, gedurende minimaal 30 sec goed in. Let er op dat alle huidplooien goed worden geraakt en je handen gedurende de gehele inwerktijd vochtig blijven. Ook is het noodzakelijk de onderkant van je armen en polsen mee te nemen. Daarna laat je je handen goed drogen.

Dripperdrip gel handen desinfecteren instructies 1 Dripperdrip gel handen desinfecteren instructies 2 Dripperdrip gel handen desinfecteren instructies 3Dripperdrip gel handen desinfecteren instructies 4 1Dripperdrip gel handen desinfecteren instructies 5

Wat is de beste manier om je handen te desinfecteren?

De beste manier om je handen te desinfecteren is er in ieder geval voor te zorgen dat je met de juiste middelen werkt. In de huidige markt zijn er enorm veel cowboys die middelen aanbieden die een slechte werking of erger geen werking hebben. Zo zijn er ook middelen die de structuur van je handen aantasten. Het is dus heel belangrijk dat je weet wat je smeert. De desinfectie alcoholgels van DRIPPERDRIP® zijn speciaal in Nederland ontwikkeld om bacteriën en virussen effectief te doden en er tevens voor te zorgen dat de handen gevoed worden, waardoor langdurig gebruik geen schade brengt aan de handen en het verdere lichaam.

Al onze producten worden in Nederland en Europa geproduceerd onder de hoogste eisen en Europese normen. Deze productie vindt plaats bij een van de grootste producenten van Europa en daarmee marktleider op het gebied van reinigingsmiddelen, huidverzorgingsproducten en desinfectanten.De alcoholgel, die speciaal ontwikkeld is voor onze DRIPPERDRIP® Vogue dispensers, is een handdesinfectiemiddel vloeistof op basis van ethanol (71,5%). DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT is werkzaam tegen een breed spectrum van micro-organismen.

 • De Ethanol van de DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT is een uiterst efficiënte desinfectant. DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT is zeer effectief tegen residente en transiënte flora zoals bacteriën, schimmels, gisten en virussen. Daarnaast bevat DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT een geweldige huidverzachter, die de huid verzorgt en voedt, waardoor dit product erg geschikt is voor veelvuldig gebruik, zeker voor particulieren die hoge eisen stellen aan de verzorging van hun handen.
  DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT is speciaal geschikt voor hygiënische handdesinfectie en wordt bij voorkeur gebruikt in combinatie met een milde hydraterende handcrème uit de verzorgingsproducten lijn van DRIPPERDRIP® . DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT is ongeparfumeerd, daardoor heeft het geen invloed heeft op de smaak van voedingsmiddelen. Hierdoor is DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT ook bijzonder geschikt voor voedsel bereidingsplaatsen. Het product voldoet aan alle Europese normen voor desinfectie. Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
 • Vloeibaar product, geen water bij nodig, dus overal toepasbaar.
 • Voldoet aan de Europese normen voor desinfectie.
 • Onder andere effectief tegen MRSA, Norovirus, BVDV en Mexican Flu en COVID-19
 • Wordt aangeboden in cartridges van ca 200 doseringen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alcoholgel cartridge” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *