Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

DRIPPERDRIP® Dispensers

DRIPPERDRIP® Dispensers

De DRIPPERDRIP® alcohol dispensers zijn exclusief verkrijgbaar op onze website. DRIPPERDRIP® heeft ’s werelds mooiste desinfectie en zeep dispensers ontwikkeld welke je volledig kunt personaliseren met behulp van verschillende sleeves/hoezen en accessoires. Deze sleeves kan je makkelijk verwisselen waardoor je voor elke setting een geweldig nieuwe uitstraling hebt.

DRIPPERDRIP® dispensers

DRIPPERDRIP® heeft ’s werelds mooiste automatische handzame desinfectie dispenser ontwikkeld. De bedenker van de DRIPPERDRIP®, kon maar niet begrijpen dat alle dispensers op de markt zo’n lelijke klinische vormgeving hadden. Tenslotte is een Dispenser steeds belangrijker en neemt het een steeds grotere rol in in ons leven. Daarom heeft DRIPPERDRIP® een nieuwe dispenser ontwikkeld welke past in elke setting, in elke kleur verkrijgbaar of te voorzien van een gave print en ook te krijgen in een geweldige metalen uitvoering. De DRIPPERDRIP® Vogue was hiermee geboren.

Inmiddels is het design- en ontwikkelteam ook bezig met de grotere broer van de DRIPPERDRIP® Vogue nl. de DRIPPERDRIP® XL en de DRIPPERDRIP® Standup. Deze laatste twee zijn vooral voor de zakelijke markt en zullen worden voorzien van specifieke IOT (Internet Of Things) tools, zodat zij ook op afstand uit leesbaar zijn. Als je de website in de gaten houdt of je aanmeldt op de nieuwsbrief dan laten wij je weten wanneer deze grotere dispensers geïntroduceerd gaan worden.

DRIPPERDRIP® is nu al uitgekozen als de meest creatieve startup in tijden van COVID-19 waarin mensen en bedrijven tot het uiterste worden gedreven om te overleven en gezond te blijven en ervoor te zorgen dat nieuwe ideeën en andere denkwijzen tot realiteit worden gebracht. Met de nieuwe Dispenserlijn en huidverzorgende producten slaat DRIPPERDRIP® de spijker op zijn de kop. Innovatief, creatief, vernieuwend, anders denkend, omzetten, succes en marktscope.

Design en functionaliteit

Wij hebben veel aandacht besteedt aan de vormgeving van de DRIPPERDRIP® alcohol dispenser. Design is erg belangrijk, het moet er stijlvol uitzien en passen in elke omgeving. Daarom hebben wij gekozen voor een strakke vormgeving en kan je jouw DRIPPERDRIP® volledig customizen met een eigen sleeve/case.

Elke DRIPPERDRIP® zal tevens worden voorzien van een bewegingsdetector die een persoon detecteert die voorbij komt. Als de detectie modus aan staat geeft de DRIPPERDRIP® een geluidsignaal en lichtsignaal om de passant te melden dat hij of zij zijn of haar handen moet reinigen of desinfecteren.

Elke DRIPPERDRIP® is uit te breiden met gave accessoires zodat je hem nog meer kan personaliseren.

Design en functionaliteit

De alcohol dispensers van DRIPPERDRIP® werken uitsluitend met specifiek voor DRIPPERDRIP® ontwikkelde cartridges. Kijk in de prijsstaffel bij het afrekenen hoeveel korting je kan krijgen op je aankoop als je meerdere producten tegelijk koopt. Dan heb je zekerheid en je profiteert van een geweldige korting.

DRIPPERDRIP® garantie en service

Bij DRIPPERDRIP® doen wij niet moeilijk. We hebben dan ook een dijk van een service en we houden niet van chagrijnige mensen, want daar hebben we een veel te gaaf product en bedrijf voor opgezet. We willen het leven veraangenamen en aanvullen. Dus wij houden meer van gezelligheid, van een grote lach op ieders gezicht en hoe kunnen we dat beter doen dan 2 jaar No-Nonsense garantie te geven op je DRIPPERDRIP® aankoop. Als jouw product niet meer werkt en je hebt er niet mee lopen voetballen, dan meld je je product aan met het garantieformulier op de website en je stuurt je product op. Als na controle blijkt dat jouw DRIPPERDRIP® niet stuk gegaan is aan onzorgvuldig gebruik, dan sturen wij jou direct een nieuwe. Let op, je krijgt dan de backbone toegestuurd, zonder de sleeve.

Zo houden we eenieder tevreden en kan iedereen nog heel lang gebruik maken van de meest stijlvolle dispensers die in de markt te verkrijgen zijn.