Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

DRIPPERDRIP® Huidverzorging

DRIPPERDRIP® Huidverzorging

Een stralende en gezonde huid

Een stralende en gezonde huid begint elke dag met een goede en optimale verzorging, met huidverzorgingsproducten die zijn afgestemd op de behoeften van jouw huidtype! Of je nu te maken hebt met een droge, normale, gevoelige of vette huid, DRIPPERDRIP® levert jou de fijnste producten die jouw huid de beste voeding en ondersteuning bieden. Een geweldige stralende huid komt samen met de beste producten.  Onze producten zijn geschikt voor ieder huidtype, zelfs als je een extreem gevoelige huid hebt.

Vooral als je je handen regelmatig desinfecteert is het van belang om regelmatig je huid extra te verzorgen. Natuurlijk zijn onze handgels en desinfectiemiddelen super zacht voor de huid, maar af en toe wat extra voeding kan geen kwaad. Speciaal voor die mensen die extra waarde hechten aan een diepgaande verzorging hebben wij onze producten ontwikkeld.

Natuurlijk liggen alle drogisterijen vol met de mooiste, fijnste en beste huidverzorgingsproducten. Van heel goedkoop naar heel duur en eigenlijk weet niemand precies wat hij of zij moet gebruiken. Nu het Corona virus wereldwijd hard heeft toegeslagen en vaak je handen wassen of desinfecteren een must is om het virus buiten de deur te houden, is er een uitgesproken behoefte naar specifieke huidverzorgingsproducten die de juiste balans hebben om de huid goed en indringend te verzorgen.

DRIPPERDRIP® is een van de weinige echte specialisten op het gebied van handen reinigen, desinfectie en huidverzorging. Wij hebben onze producten tot op elke detail ontwikkeld en grondig onderzocht. Nog nooit is er een pandemie geweest met zo’n grote impact en nog nooit is er iemand die echt nagedacht heeft wat dat vele handen wassen met de huid doet. Specialisatie is key en daarom kan je niet zomaar meer elk product op je huid smeren. Dat heeft een andere denkwijze nodig met andere bestanddelen en werkzame stoffen.