Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

Vogue Sleeves Metaal

De DRIPPERDRIP® Vogue Sleeves Metaal zijn het paradepaartje van DRIPPERDRIP®. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van hoogwaardig geborsteld Aluminium. De DRIPPERDRIP® Vogue Sleeves Metaal worden in verschillende uiterst luxe uitvoeringen aangeboden om bij iedere omgeving de juiste exclusieve sfeer te creëren.

34,99

Type sleeve: Metaal
  • Chique bronze
  • Forever aluminium
  • Ocean black
  • Queen gold
  • Rose gold
  • Smokey grey
  • Soft copper
Wissen
Aantal Korting Prijs
LET OP: PRE-SALE, verwachte levering vanaf medio november, Uitlevering op basis van binnenkomst bestelling.

Anderen kochten ook

Vorige
Volgende

DRIPPERDRIP® Vogue Sleeves Metaal

De DRIPPERDRIP® Vogue Sleeves Metaal zijn het paradepaartje van DRIPPERDRIP®. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van hoogwaardig RVS. De DRIPPERDRIP® Vogue Sleeves Metaal worden in 8 uiterst luxe uitvoeringen aangeboden om bij iedere omgeving de juiste exclusieve sfeer te creëren. De dunne maar stevige sleeve sluit perfect aan om de DRIPPERDRIP® dispenser waardoor het oogt als één massieve cilinder.

De DRIPPERDRIP® Vogue Sleeves Metaal zijn naast persoonlijk gebruik in de auto ook een prachtig accessoire voor bijvoorbeeld thuis in de keuken. Er is altijd wel één van de kleuren die past bij het interieur en zal mooi opgaan in de achtergrond waardoor je zowel de hygiëne in huis hebt als het hoogwaardige design gehalte.

Als we kijken naar de kleuren van de DRIPPERDRIP® Vogue Sleeves Metaal zien we alle belangrijke tinten voorbij komen die bij edelmetalen horen. Edelmetalen staan synoniem voor exclusiviteit en kwaliteit wat precies de uitstraling is die wij deze DRIPPERDRIP® Vogue Sleeves Metaal mee willen geven.

De DRIPPERDRIP® Vogue Sleeves Metaal bestaan, net zoals alle andere sleeves, uit twee delen. Eén deel schuif je van onder de DRIPPERDRIP® dispenser omhoog tot aan de bek . Het tweede deel schuif je van bovenaf naar beneden tot aan de onderzijde van de bek. Hierdoor zitten het eerste en het tweede deel tegen elkaar aan waardoor de sleeve een er uit ziet als één geheel.

De kleuren waarin de metalen sleeves beschikbaar zijn worden hieronder uitgelicht:

Chique bronze

Deze diep donkere bruine kleur past perfect bij zowel een lichte omgeving waarin dezelfde soort bruin tinten in verwerkt zijn of donkere omgevingen waarbij dus een mooie match gemaakt kan worden. Door de bruine kleur complementeert dit design vaak ook met houten elementen

Forever aluminium

De alledaagse kleur van geborsteld RVS vinden we in veel producten om ons heen waardoor deze sleeve perfect combineert met de meeste omgevingen. Bij alle grijstinten van wit naar zwart kleuren mooi met deze sleeve.

Ocean black

Op en top chique is deze kleur sleeve. Deze rustige maar diep doordringende zwarte kleur vraagt direct om meer uitleg wanneer je er naar kijkt. Alle luxe omgevingen combineren prachtig met deze sleeve. De DRIPPERDRIP® dispenser in deze kleur past ook vrijwel altijd perfect bij je auto interieur maar ook bijvoorbeeld in de keuken of op kantoor.

Queen gold

Lekker opvallend maar toch met een exclusieve uitstraling. De mat geborstelde geel gouden metalen sleeve trekt de aandacht op een goede manier. Heb je gouden accessoires in je omgeving dan past deze sleeve daar probleemloos bij. Het mooie is dat deze gouden sleeve ook juist als contrasterend object aanwezig kan zijn in een ruimte. Al met al, een perfecte toevoeging wanneer je zoekt naar een opvallende maar exclusieve dispenser.

Roze gold

Een classie variant op de Queen gold. Waar geel goud de aandacht meer opeist bevind deze kleur zich meer op de achtergrond. Toch laat deze roze goude sleeve zich niet wegcijferen en trekt deze ook echt wel de aandacht wanneer je er dichter bij in de buurt komt. Net als de chique brons variant een prachtig product in combinatie met bruine tinten.

Smokey grey

Wanneer Ocean black net wat te donker voor je is dan is deze  donker grijze sleeve de perfecte oplossing. Rust is de juiste omschrijving van deze kleur en past zich altijd automatisch aan de omgeving aan. Het maakt niet uit of het nu thuis is of bijvoorbeeld op kantoor, in een restaurant of zelfs in de sportschool. Als een kameleon kan je de DRIPPERDRIP® dispenser met deze sleeve mee op pad nemen.

Soft copper

Hoewel koper een specifieke kleur is wil dit niet zeggen dat deze niet te combineren is. Vrijwel alle bruintinten passen perfect bij deze koperen sleeve. Echter een witte omgeving is een perfecte match waarin de sleeve op een subtiele en chique manier de aandacht zal trekken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vogue Sleeves Metaal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *