Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

DRIPPERDRIP® Sleeves

DRIPPERDRIP® Sleeves

De DRIPPERDRIP® dispenser is leuk te personaliseren met een van onze diverse sleeves. Je kunt met behulp van een sleeve jouw DRIPPERDRIP® net zo gemakkelijk personaliseren zoals je dat kunt doen met jouw telefoon met behulp van een hoesje. DRIPPERDRIP heeft zijn sleeves onderverdeeld in 4 categoriën: Metalen, Prints, effen kleuren (glans) en effen kleuren (mat). Wil jij een extra sleeve of ben je je oude sleeve beu? kies dan hier een nieuwe sleeve.

DRIPPERDRIP® sleeves

De DRIPPERDRIP® Vogue is geweldig leuk om te personaliseren met één van onze diverse sleeves. Je kunt met behulp van een sleeve jouw DRIPPERDRIP® net zo gemakkelijk personaliseren zoals je dat kunt doen met jouw telefoon, namelijk door er een hoes omheen te plaatsen. De DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser bestaat namelijk altijd uit 2 delen; 1- De binnenkant (de technische dispenser ofwel de backbone) en 2- de buitenkant (de hoes ofwel de sleeve). Zonder sleeve kan je de DRIPPERDRIP® Vogue dus niet gebruiken. Backbone en Sleeve vormen samen het eindproduct.
De prachtige hoogwaardige sleeves zijn onderverdeeld in 4 categorieën, namelijk:

Bevestiging van de DRIPPERDRIP® Vogue Sleeve

De DRIPPERDRIP® Vogue is zo ontwikkelend dat het eenvoudig is een andere sleeve om de dispenser te bevestigen. Hierdoor hoef je dus niet vast te houden aan één sleeve maar kan je afwisselen zo vaak je maar wenst. Voor elke setting dus een andere uitstraling.
De DRIPPERDRIP® Vogue Sleeve bestaat uit twee delen. Een boven- en onderkant.  Het lange kokervormige gedeelte schuif je vanuit de onderzijde van de DRIPPERDRIP® Vogue Backbone totdat hij niet meer verder gaat en met een halve slag draai je hem vast op de backbone.

Het korte gedeelte van de sleeve schuif je over de bovenzijde van de backbone. Deze komt vast te zitten met een speciaal klik systeem en is net zo makkelijk weer te verwijderen. De boven- en onderzijde zullen dan mooi op elkaar aansluiten waardoor het lijkt als één geheel.

Omdat de afmetingen van de DRIPPERDRIP® VOGUE BACKBONE en de DRIPPERDRIP® VOGUE SLEEVE perfect op elkaar afgestemd zijn blijft de sleeve stevig om de dispenser zitten en zal deze nooit verschuiven. Samen vormen ze dus jouw uiteindelijke DRIPPERDRIP® VOGUE DISPENSER.

Hoogglans

Voor degene die houden van effen kleuren zonder poespas, maar wel met een hoogwaardige uitstraling, zijn de hoogglans sleeves perfect. De hoogglans sleeves zijn gemaakt van een speciaal hard kunststof en kunnen dus tegen een stootje. Waar je wel rekening mee moet houden, dat is dat hoogglans kwetsbaarder is voor krasjes en vieze vingers. Als je dit niet wilt kan je beter voor een matte kleur gaan of kiezen voor een print of als je echt geen risico wilt lopen, een metalen sleeve.
De hoogglans kleuren zijn:

Mat

Onze effen matte kleuren zorgen ervoor dat je voor vrijwel ieder interieur of iedere ruimte een passende DRIPPERDRIP® VOGUE SLEEVE kan vinden. Deze uitgesproken kleuren zorgen ervoor dat de DRPPERDRIP® VOGUE dispenser opvalt maar niet over aanwezig is. Ideaal voor in druk bezochte ruimtes. Matte kleuren hebben het voordeel dat je er minder snel iets op ziet dan bijvoorbeeld op hoogglans kleuren. Wil je echt geen vlekjes op je sleeve zien, neem dan beter een mooie sleeve uit de print collectie.

De matte kleuren zijn:

Prints

Voor de uitgesproken DRIPPERDRIP® gebruikers onder ons hebben we een hele collectie prints ontwikkeld, van marmer tinten tot dierlijke patronen, voor ieder wat wils. Ons designer team volgt de modewereld op de voet en past de laatste styling toe in de ontwerpen die er nu reeds zijn en de velen die nog gaan volgen. Ook voor kinderen en jeugd zijn er leuke, gave, vette prints ontworpen.
De geprinte sleeves van de DRIPPERDRIP® VOGUE zijn gemaakt van gehard kunststof en kunnen dus tegen een stootje. De prints op de twee delen zijn perfect op elkaar afgestemd waardoor het lijkt alsof er 1 lange sleeve omheen zit.
Voor het gemak hebben wij onze prints voor je in categorieën onderverdeeld. Hieronder zie je de categorieën en prints:

Dieren prints

Natuursteen prints

Graffiti

Overig

Metalen sleeve

Onze metalen DRIPPERDRIP® VOGUE SLEEVES zijn vervaardigd uit het mooiste metaal, perfect afgewerkt en hoogwaardig behandeld. Alle metalen sleeves hebben een geborstelde afwerking wat de DRIPPERDRIP VOGUE een mega exclusieve uitstraling geeft. Welke kleur je ook neemt een metalen sleeve biedt meerwaarde voor je omgeving zonder opvallend aanwezig te zijn.
Zoals aangegeven zijn de metalen sleeves verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, de kleuren zijn:

  • Chique Bronze, deze diep donkere bruine kleur past perfect in ruimtes waar kracht en souplesse samen gaan.
  • Forever Aluminium, de allerdaagse kleur die perfect blend bij elke omgeving, niet voor niets de meest verkochte DRIPPERDRIP® sleeve.
  • Ocean Black, diep zwart zorgt voor een rustige maar robuuste uitstraling
  • Queen Gold, altijd shinen met je DRIPPERDRIP®, dan past deze perfect bij jou
  • Rose Gold, deze kleur is geen trend maar tijdloos dus altijd goed te combineren
  • Smokey Grey, modern, strak en stijlvol en net als de forever aluminium altijd een goede keuze
  • Soft Copper, klassieke tint waar de exclusiviteit vanaf spat, een echte eye catcher dus