Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

Hoogglans sleeves

Hoogglans sleeves

DRIPPERDRIP® Hoogglans sleeves

Ook aan onze standaard sleeve hebben we veel aandacht besteed. Iedere DRIPPERDRIP® verdient de high end kwaliteitsaandacht ongeacht de kleur of print. Onze hoogglans zwart en hoogglans wit zijn de meest neutrale kleuren die in iedere situatie goed tot hun recht komen. Om ook een contrasterende hoogglans kleur aan te kunnen bieden hebben we Ferrari red toegevoegd. Deze opvallende verschijning zal de hoofden doen draaien.

De effen glanzende sleeves passen perfect om de DRIPPERDRIP® dispenser. Hierdoor vormt de sleeve en de dispenser een solide geheel. Omdat de DRIPPERDRIP®  mobiel is en overal mee naartoe genomen kan worden wil dit ook zeggen dat die tegen een stootje moet kunnen. Het materiaal is redelijk kras en stoot bestendig waardoor je beschadigingen niet snel zal zien. Dit zorgt er ook voor dat de DRIPPERDRIP® dispenser er altijd netjes uitziet.

De effen glanzende DRIPPERDRIP® sleeves bestaan, net zoals alle andere sleeves, uit twee delen. Eén deel schuif je van onder de DRIPPERDRIP® dispenser omhoog tot aan de bek . Het tweede deel schuif je van bovenaf naar beneden tot aan de onderzijde van de bek. Hierdoor zitten het eerste en het tweede deel tegen elkaar aan waardoor de sleeve een er uit ziet als één geheel.

Piano black

Deze DRIPPERDRIP® sleeve heeft een prachtige diepe zwarte kleur laat zich ongestoord opnemen door de omgeving. Of je nu in een auto zit, bij de sportschool naast het apparaat of bijvoorbeeld op tafel bij je thuis of op kantoor. Deze hoogglans zwarte kleur zal vrijwel nooit misstaan of vloeken met andere objecten in de buurt. Alleen al daarom is dit een perfecte standaard kleur voor de DRIPPERDRIP®  dispenser.

Milky white

De enige kleur die bij alle andere kleuren past is wit. Deze sleeve kan je in iedere omgeving plaatsen zonder dat deze opvalt. 90% van alle denkbare ruimtes hebben witte muren en ook nog steeds het grootste deel van de keukens is (hoogglans) wit. Alleen al daarom misstaat de High-gloss white vrijwel nooit. Ook onderweg of bij je bestemming zal deze neutrale kleur goed matchen met de omgeving.

Ferrari red

Zeer uitgesproken maar zeer chique, dat is onze Ferrari red hoogglans sleeve. Zoek jij een DRIPPERDRIP® die goed opvalt dan ben je hier aan het juiste adres. Deze diep en fel rode kleur trekt meteen de aandacht waardoor mensen zich aangetrokken voelen door deze opvallende verschijning. Dat mag ook in onze ogen, iedereen mag deze prachtige DRIPPERDRIP® zien.