Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

Matte sleeves

Matte sleeves

DRIPPERDRIP® matte sleeves

Minder opvallend maar zeker niet minder stijlvol, de matte sleeves van DRIPPERDRIP®. De matte kleuren geven de DRIPPERDRIP® dispensers een moderne en chique uitstraling. Ze zullen dan ook op positieve manier de aandacht trekken wanneer ze in de ruimte aanwezig zijn, wat natuurlijk een goed punt is. Men moet de DRIPPERDRIP® dispenser zien en weten dat die te gebruiken is maar hoeft niet overduidelijk aanwezig te zijn.

Het voordeel van een matte sleeves is dat vingerafdrukken minder snel zichtbaar zijn, waardoor het de ideale sleeve is voor als je je DRIPPERDRIP® altijd met je meeneemt. Thuis, op kantoor of naar de sportschool, je hebt je DRIPPERDRIP® dus meerdere keren per dag vast en sommige mensen zijn ‘allergisch’ voor vingerafdrukken. Voel jij je aangesproken? Kies dan een matte sleeves.

De effen sleeves zijn speciaal ontwikkelt voor de Vogue Dispenser en sluiten dus perfect aan. Hierdoor vormt de sleeve en de dispenser een solide geheel. Omdat de DRIPPERDRIP® mobiel is en overal mee naartoe genomen kan worden wil dit ook zeggen dat die tegen een stootje moet kunnen. Het materiaal is redelijk kras en stoot bestendig waardoor je beschadigingen niet snel zal zien. Dit zorgt er ook voor dat de DRIPPERDRIP® dispenser er altijd netjes uitziet.

Piano Black

Diep donker zwart kleurt prachtig met onze matte finish, de klasse straalt van deze DRIPPERDRIP® dispenser af. De neutrale mat zwarte kleur is een allermans vriend en past in vrijwel alle omgevingen.

Army green

Zoek je een mooie donkere kleur die net wat afwijkt van het standaard zwart maar die niet teveel opvalt? Kies dan onze Army green sleeve! We zien groentinten steeds vaker terugkomen in bijvoorbeeld kantoren, publieke ruimtes en bij mensen thuis. Wanneer je jezelf in een omgeving begeeft waar de kleur groen in gebruikt wordt past deze DRIPPERDRIP® sleeve daar prima bij.

Milky White

Strak, stijlvol en tijdloos zijn dé 3 juiste bewoordingen voor deze Off white sleeve. Daarnaast is dit design ook opvallend of anoniem tegelijk. Afhankelijk van de omgeving springt deze prachtige mat witte kleur en duidelijk uit of blijft die rustig op de achtergrond.

Ferrari Red

Lekker opvallend, maar dat mag in onze ogen ook wel. Laat zien dat je hygiëne belangrijk vindt met deze rode DRIPPERDRIP®. Uiteraard matched deze perfect met je rode auto (mocht je die hebben) en bij iedere andere rood tint in je omgeving. Ook bijvoorbeeld in de sportschool zal deze rode DRIPPERDRIP® dispenser niet misstaan tussen alle fel gekleurde bidons.

Soft roze

Deze zacht gekleurde DRIPPERDRIP® dispenser valt voornamelijk bij vrouwen goed in de smaak. Matched bij iedere gelegenheid en zal bij een vrouw ook nooit misstaan. Afhankelijk van de omgeving kan onze zacht roze DRIPPERDRIP® zowel rustig en ingetogen als speels overkomen. Afhankelijk van de situatie dus een prima oplossing.