Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

Print sleeves

Print sleeves

DRIPPERDRIP® Print sleeves

Voor de uitgesproken DRIPPERDRIP® gebruikers onder ons hebben we een hele collectie prints ontwikkeld, van marmer tinten tot dierlijke patronen en andere opvallende verschijningen. Zo is er voor ieder wat wils. De prints op de twee delen zijn perfect op elkaar afgestemd waardoor het lijkt alsof er 1 lange sleeve omheen zit.

Door de diversiteit aan prints is er een geschikte print voor iedere situatie en omgeving. Thuis op de aanrechtblad, in je auto, op het werk op je bureau of ergens aan de muur. Je weet zeker dat je een echte eye-catcher te pakken hebt met één van onze DRIPPERDRIP® Print sleeves.

Om de prints het beste tot hun recht te laten komen op de DRIPPERDRIP® hebben we ze afgewerkt met een glossy finish. Hierdoor springen de prints er echt uit en lijken ze ook levensecht. Omdat het echte uitgesproken eye-catchers zijn komen ze op deze manier nog beter tot hun recht.

De print sleeves sluiten perfect om de DRIPPERDRIP® dispenser. Hierdoor vormt de sleeve en de dispenser een solide geheel. Omdat de DRIPPERDRIP® mobiel is en overal mee naartoe genomen kan worden wil dit ook zeggen dat die tegen een stootje moet kunnen. Het materiaal is redelijk kras en stoot bestendig waardoor je beschadigingen niet snel zal zien. Dit zorgt er ook voor dat de DRIPPERDRIP® dispenser er altijd netjes uitziet.

Voor het gemak hebben wij onze prints voor je in categorieën onderverdeeld. Hieronder zie je de categorieën en prints:

Dieren prints

Op dit moment hebben we drie DRIPPERDRIP® Print sleeves die tot de categorie dieren prints horen. Het gaat hier om panter/ luipaard prints. Waar de African panter een echte weergave van de vacht van deze prachtige dieren weergeeft zijn de luipaard prints wat speelser. Uit de contouren valt duidelijk op te maken dat het hier om een luipaard print gaat maar de kleur samenstelling laat je iets anders zien. Gezien de kleuren van deze katachtigen valt de bruine kleur niet te negeren. Bij twee sleeves hebben deze kleur dan ook duidelijk de overhand. Om een echt contrasterende print aan te bieden hebben we de Happy leopard toegevoegd. Deze overheersend witte print geeft een wat luchtigere uitstraling aan de DRIPPERDRIP® dispenser.

Natuursteen prints

Natuursteen komen we vrijwel dagelijks in onze omgeving tegen. In veel gevallen is het aanrechtblad bij je thuis al van natuursteen of heeft het een natuursteen look. Zo niet dan bestaat er ook een kans dat dit wel het geval is bij de vloer- of wandtegels. Vanzelfsprekend dus dat wij gekozen hebben om een breed scala natuursteen prints te ontwikkelen. Van donker tot licht en van een rustigere uitstraling tot een drukke uitgesproken variant. Daarnaast is er ook onderscheid gemaakt in de realistische marmer look prints en de wat speelsere prints waar we wat fantasie op los gelaten hebben.

Overige prints

Naast de dierenprints en natuursteen prints hebben we ook enkele prints ontworpen die hier compleet los van staan. Wanneer de DRIPPERDRIP® zich thuis gaat voelen in een groene omgevingen dan is onze Banana green een juiste keuze. Ben jij op zoek naar de grootste spotlight die schreeuwt om aandacht? Dan is onze Bling bling jouw perfecte DRIPPERDRIP® Print sleeve. Ben je toch op zoek naar een stoerder design overweeg dan eens de Graffiti OMG of de Graffiti wall. Zo zie je maar, met onze print sleeves is er voor ieder wat wils.