Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

Vogue Cupholder Ring

Als je niet wilt dat je DRIPPERDRIP® Vogue rammelt of omvalt als je hem in de cupholder van je auto, vrachtwagen of bus plaatst, hebben wij voor jou een speciaal ring ontwikkeld die je plaatst in je cupholder. Daarna zet je je DRIPPERDRIP® Vogue in de ring en deze staat als een huis.  Net zo makkelijk als je hem in de ring plaatst kan je de DRIPPERDRIP® Vogue er ook weer uithalen. Superslimme tool toch??

  • Met zachte binnenkant zodat je DRIPPERDRIP® Vogue niet beschadigd

9,99

Aantal Korting Prijs
LET OP: PRE-SALE, verwachte levering vanaf medio november, Uitlevering op basis van binnenkomst bestelling.

Anderen kochten ook

Vorige
Volgende

Design

Als je een dispenser maakt waarvan je beweert dat deze de meest unieke en vooral stijlvolste dispenser is in de markt dan moet je er ook voor zorgen dat alles wat je voor deze dispenser maakt van hetzelfde hoogwaardige niveau is. De DRIPPERDRIP® Vogue Cupholder Ring lijkt een eenvoudige tool, maar niets is minder waar. Onze designers hebben meer dan 800 auto’s van binnen bekeken en opgemeten. De ene cupholder is hoog, de andere laag, de ene zit voorin en de andere net onder de armleuning. Kortom enorm veel verschillende soorten, maten en varianten. De DRIPPERDRIP® Vogue Cupholder Ring is dus een echt hoogwaardig ontworpen tool die jouw DRIPPERDRIP® Vogue perfect in de cupholder van zo’n beetje elke auto vast zet.

De enige gepatenteerde automatische design dispenser voor in de auto!!!

Wist jij dat de DRIPPERDRIP® Vogue in eerste instantie ontworpen was om in de cupholder van elke auto te plaatsen? Er is namelijk helemaal geen dispenser, flesje of wat voor alcoholgel te koop wat je goed en vooral mooi in de auto kunt gebruiken. De meeste flesjes die je bij de drogist haalt zijn te klein, te groot en erger nog, je moet ze met de hand aanraken. Dus je moet je voorstellen als je handen geïnfecteerd zijn met een virus dat je dan je kleine flesje alcoholgel eerst uit je middenconsole moet halen, of uit je dashboardkastje om vervolgens het flesje vast te pakken en na het inwrijven van de alcoholgel met je handen, het flesje weer vast te pakken en vervolgens weer op te bergen in je dashboardkastje of middenconsole. Zie je wat hier fout gaat? je besmet jezelf namelijk weer als je je flesje vast pakt terwijl je die net al had vastgepakt met je besmet handen. Met de DRIPPERDRIP® Vogue Cupholder Ring zet je je DRIPPERDRIP® Vogue stevig vast in je auto en kan je zonder iets vast te pakken altijd en wanneer jij maar wilt je handen reinigen en desinfecteren, door enkel en alleen je handen in het bekje van de DRIPPERDRIP® Vogue te stoppen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vogue Cupholder Ring” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *