Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

Vogue Dispenser Metaal

(1 klantbeoordeling)

De Vogue Dispenser Metaal is ’s werelds stijlvolste dispenser op de markt! De dispenser wordt geleverd in een metalen sleeve naar keuze in combinatie met een GRATIS alcohol cartridge.

49,99

Type dispenser: Metaal
 • Chique bronze
 • Forever aluminium
 • Ocean black
 • Queen gold
 • Rose gold
 • Smokey grey
 • Soft copper
Wissen
Aantal Korting Prijs
TIP: bestel extra zeep-/alcohol cartridges en maak gebruik van onze staffelkorting.
LET OP: PRE-SALE, verwachte levering vanaf medio november, Uitlevering op basis van binnenkomst bestelling.

Anderen kochten ook

Vorige
Volgende

DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser Metaal

Is ’s werelds mooiste alcohol dispenser binnenkort te vinden in jouw auto, op je bureau of bij jou thuis of neem je hem liever mee naar de gym of op vakantie? Uiteraard geheel passend bij je eigen stijl! DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser Metaal, een Nederlandse uitvinding die er voor moet zorgen dat iedereen bewust wordt van de ernst van het regelmatig desinfecteren van je handen.

Wij zijn met een onderzoeksteam tot de conclusie gekomen dat je dat het beste doet bij de bron, jij als persoon, als individu. Het tegengaan van virussen en andere ziektes begint bij jou!!

De DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser Metaal brengt functionaliteit en design samen en zorgt ervoor dat je altijd een stijlvolle alcohol dispenser bij de hand hebt en als je hem zo geweldig vindt dan neem je er nog 1 bij om er zeep in te doen zodat je ook op een geweldig mooie manier je handen kunt wassen met de allerbeste zeep die er is. Allemaal geleverd door DRIPPERDRIP®.

Handen reinigen wordt daardoor leuk, fijn en je doet het op de aller beste manier met de meest exclusieve producten waarvan je zeker kan zijn dat die echt reinigen en echt bacteriën en virussen doden. Want de markt puilt uit van ‘sapjes’ waarvan je het bestaan en de werking niet kan achterhalen.

Waarom een automatische design dispenser

Niemand wil dat een dispenser met alcoholgel gaat druppelen op je dure bureau of in je oh zo geliefde auto. Daar waar alle flesjes die te koop zijn in de markt druppels achter laten heeft DRIPPERDRIP® met de Vogue Dispenser Metaal de ideale oplossing bedacht.

Elk plastic flesje met of zonder doseertuit is eigenlijk onhandig in gebruik en voldoet niet aan de eisen die wij nu allemaal stellen aan een goede manier van handen desinfecteren. Maar logisch ook want die markt was er nooit.

Met COVID -19 is alles in de wereld verandert en zo ook het reinigen van je handen. Zoals Premier Rutte (Minister-president van de Nederlandse regering) altijd zegt, was je handen stuk. Oftewel handen wassen, handen wassen, handen wassen. Handen desinfecteren is en blijft 1 van de belangrijkste maatregelen die je kan nemen tegen dodelijke virussen zoals COVID-19, nu en in de toekomst.

Bij de huidige producten heb je altijd twee handen nodig. 1 om het flesje vast te houden en in te drukken en de andere om de alcoholgel op te vangen. We weten allemaal dat dat de helft van de tijd niet goed gaat. Je hebt dan te veel en dan te weinig op je handen.

Meestal druppelt het tuitje van het flesje na of spuit er teveel uit het tuitje zodat je hele bureau of tafel onder de alcoholgel zit…..en dat vindt die tafel of bureau niet fijn. Alcohol lost namelijk lakken op, bijt uit en is brandbaar.

De DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser Metaal lost al deze problemen in 1 keer op. Het designteam van DRIPPERDRIP® heeft de ultieme automatische dispenser ontworpen, die mooi is, functioneel, handzaam en overal mee naar toe te nemen en inzetbaar is.

Die automatisch is en de enige handzame dispenser in de wereldwijde markt is waar je je hand in moet stoppen om lekkages en druppelen tegen te gaan. De Vogue Dispenser Metaal.

Technologie

Door gebruik te maken van ultrasnelle en slimme bewegingssensoren reageert de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser Metaal alleen wanneer er beweging gedetecteerd wordt binnen een bepaald bereik. Zo voorkom je dat je onnodig veel alcoholgel verspilt. Alleen in de ‘bek’ van de dispenser detecteert de sensor beweging en zal deze een precies afgemeten hoeveelheid alcoholgel of zeep vrijgeven.

De motor die alles aanstuurt is van een duurzame kwaliteit en doseert precies datgene wat nodig is om een goede en effectieve handenreiniging te verkrijgen. Je krijgt maar liefst 2 jaar volledige garantie, dat doen wij enkel en alleen als wij overtuigd zijn van kwalitatief hoogwaardige bestanddelen.

Wil je toch een beetje meer zeep of alcoholgel op je handen of gebruik je handzeep in je DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser Metaal dan kan je zelf de hoeveelheid van je dossering afstellen naar meer of minder. Daarmee is de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser Metaal de ultieme en enige alcoholgel– en of zeepdispenser in de wereldwijde markt.

Batterijen of oplaadbare accu?

Het onderzoeksteam heeft onderzocht of de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser Metaal voorzien moest worden van een oplaadbare accu, die je via USB kunt aansluiten op het lichtnet of andere devices. Natuurlijk een mooie gadget, echter blijkt het gebruiksgemak en de gebruiksduur niet op te kunnen tegen gewone goede batterijen.

Batterij leeg, meteen vervangen en je DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser Metaal is gelijk weer up and running.

Met een goed stel batterijen is de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser Metaal zelfs een jaar te gebruiken (bij normaal gebruik) zonder ook maar om te kijken naar je batterijen.

Op het moment dat de batterijen toch op beginnen te raken geeft de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser Metaal je een seintje dat je moet zorgen dat er altijd een setje batterijen klaarligt zodat je nooit met een lege DRIPPERDRIP® komt te zitten.

Let op: de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser Metaal wordt geleverd exclusief batterijen.

Slimme bewegingssensor die mensen detecteert en attendeert om te desinfecteren met geluid en licht.

De sensor in de bek werkt al fantastisch op beweging en stuurt zo de automatische techniek van de dispenser aan om alcoholgel of zeep te doseren. Maar daar hield het voor ons niet op, wij zijn de functionaliteit namelijk door gaan ontwikkelen. Omdat de DRIPPERDRIP® Vogue dispenser Metaal ook aan de muur bevestigd kan worden komen er ook andere functies bij kijken.

Wanneer er beweging gedetecteerd wordt binnen een afstand van 2 meter zal er een lampje oplichten in de bek van de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser metaal. Tevens zal er een subtiel geluidsignaal worden afgegeven die de attentie wekt van de passerende persoon. Deze persoon kan er dan voor kiezen meteen gebruik te maken van de DRIPPERDRIP® Vogue dispenser.

Uiteraard doseert de dispenser weer enkel en alleen wanneer er beweging binnen de bek gedetecteerd wordt. De bewegingsafstand die de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser Metaal kan detecteren is in te stellen tot 2 meter. Dus ook als je vergeetachtig bent en je plaatst je DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser Metaal in de auto dan kan jij ervoor kiezen om de detectie modus aan te zetten.

De DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser laat je dan telkens als je in de auto instapt weten dat je even je handen moet reinigen. Dit is de ultieme training om bewustwording te krijgen en niet te vergeten regelmatig je handen te reinigen, hoe geweldig is dat.

Mocht je nu bang zijn dat je DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser Metaal constant blijft piepen omdat je beweegt, no worries, daar is natuurlijk over nagedacht. Zolang hij beweging ziet nadat hij een signaal heeft afgegeven, blijft de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser in een loep hangen en houdt hij netjes zijn mond.

De werking van de DRIPPERDRIP® Vogue dispenser

De slimme technologie in de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser Metaal zorgt voor ultiem gebruikersgemak voor jaren plezier. Enkel wanneer de sensor beweging detecteert zal deze een afgemeten hoeveelheid alcohol gel loslaten. Dus wanneer je je vingers in de bek van de dispenser plaatst valt de alcoholgel op je vingertoppen.

Vervolgens neem je je hand terug en kan je de alcohol gel over je handen uitwrijven, 30 seconden lang en zorgen dat alle delen van je handen en onderarmen geraakt worden.

Het is belangrijk net zolang je handen te masseren totdat de alcoholgel droog is om een perfecte werking van de gel te kunnen waarborgen.

Omdat er geen knop ingedrukt hoeft te worden en je geen contact hoeft te maken met de DRIPPERDRIP® dispenser is dit uiterst hygiënisch en is de kans op kruisbesmetting vrijwel compleet teruggebracht naar 0.

Het uiterlijk

Standaard is ook maar standaard dachten wij bij DRIPPERDRIP®. Personalisatie is vandaag de dag eerder regel dan uitzondering en met deze gedachte hebben we onze designafdeling aan het werk gezet. Deze DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser Metaal is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Wij weten zeker dat je ze mooi vindt.

Wil je toch liever een andere sleeve dan één van de Vogue Dispenser Metaal modellen dan bieden wij de keuze uit maar liefst nog 3 andere categorieën:

Kortom altijd een DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser die bij je past.

No-nonsense garantie

Als je een product op de markt brengt waarvan je zegt dat deze geweldig is dan moet je daar ook volledig achter staan. Wij geven daarom een 2 jarig garantiecertificaat af dat als de DRIPPERDRIP® Vogue dispensers onverhoopt toch niet meer werkt, je direct een nieuwe krijgt.

Natuurlijk controleren wij wel of dat de Dispenser op de juiste manier gebruikt is en deze niet door onkunde, verkeerd gebruik of een andere oorzaak dan een technisch gebrek, defect is geraakt. Mocht dit wel zo zijn dan brengen wij alsnog de opgestuurde DRIPPERDRIP® Vogue dispensers in rekening.

Wij houden van een fair policy waar eerlijkheid en betrouwbaarheid key zijn en wij verwachten dan ook dat onze klanten dezelfde normen en waarden hanteren.

De allerbeste Alcoholgel die echt werkt

De alcoholgel, die speciaal ontwikkeld is voor onze DRIPPERDRIP® Vogue dispensers, is een handdesinfectiemiddel vloeistof op basis van ethanol (71,5%). DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT is werkzaam tegen een breed spectrum van micro-organismen. De Ethanol van de DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT is een uiterst efficiënte desinfectant.

DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT is zeer effectief tegen residente en transiënte flora zoals bacteriën, schimmels, gisten en virussen. Daarnaast bevat DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT een geweldige huidverzachter, die de huid verzorgt en voedt, waardoor dit product erg geschikt is voor veelvuldig gebruik, zeker voor particulieren die hoge eisen stellen aan de verzorging van hun handen.

DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT is speciaal geschikt voor hygiënische handdesinfectie en wordt bij voorkeur gebruikt in combinatie met een milde hydraterende handcrème uit de verzorgingsproducten lijn van DRIPPERDRIP®.

DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT is ongeparfumeerd, daardoor heeft het geen invloed heeft op de smaak van voedingsmiddelen. Hierdoor is DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT ook bijzonder geschikt voor voedsel bereidingsplaatsen.

Het product voldoet aan alle Europese normen voor desinfectie. Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

 • Vloeibaar product, geen water bij nodig, dus overal toepasbaar.
 • Voldoet aan de Europese normen voor desinfectie.
 • Onder andere effectief tegen MRSA, Norovirus, BVDV en Mexican Flu en COVID-19
 • Wordt aangeboden in cartridges van ca 200 doseringen.

Heerlijke zachte zeep

Niets is zo fijn om je handen te wassen met een zeep die je handen echt reinigt, voedt, zacht is en heerlijk ruikt. De zepen van DRIPPERDRIP® zijn wellicht een van de beste uit de markt en worden geprezen om de juiste samenstelling en verzachtende werking voor de handen.

Wassen met 1 van de zepen van DRIPPERDRIP® in combinatie met het gebruik van DRIPPERDRIP® ALCOHOLGEL ULTRA SOFT  ben je verzekerd van een juiste bescherming tegen vuil, bacteriën en virussen.

1 beoordeling voor Vogue Dispenser Metaal

 1. Bart

  Erg leuk concept, ik kan niet wachten tot ik de mijne in ontvangst mag nemen

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *