Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

Vogue Muurbeugel

De DRIPPERDRIP® Vogue muurbeugel is speciaal ontwikkeld om de Vogue Dispenser aan de muur te kunnen hangen. Hang jouw DRIPPERDRIP® alcohol dispenser op in je gang, bij de trap of op het toilet. De muurbeugel is gemaakt van staal met een kunststof finish en dus ijzersterk. Samen met je DRIPPERDRIP® Vogue vormt het een prachtig geheel, een echte eyecatcher!

  • Bevestiging met schroeven of dubbelzijdige tape
  • Met unieke sluiting zodat de DRIPPERDRIP® Vogue dispenser niet los gemaakt kan worden

19,99

Aantal Korting Prijs
LET OP: PRE-SALE, verwachte levering vanaf medio november, Uitlevering op basis van binnenkomst bestelling.

Anderen kochten ook

Vorige
Volgende

Doordachte vormgeving

Tja, we hadden natuurlijk ook een recht toe recht aan beugel kunnen maken. Maar daar zijn onze designers toch echt iets te creatief voor. Een wandbeugel is pas echt functioneel als hij gebruiksvriendelijk is en het design van de DRIPPERDRIP® Vogue muurbeugel perfect ondersteund zonder tekort te doen aan de mooie vormgeving van de dispenser.

Inhaaksysteem

Je haakt de dispenser schuin in de twee aansluitingen van de luxe design muurbeugel. Daarna plaats je hem recht op het plateau van de muurbeugel en hij staat meteen vast. Als je de DRIPPERDRIP® niet meer wilt meenemen en hem dus permanent wil laten hangen dan kan je ervoor kiezen de DRIPPERDRIP® Vogue te locken (vast zetten). Dat doe je met de bijleverde tool. De Dispenser kan dan ook niet meer worden gestolen.

Bewegingsmelder samen met de luxe design wandbeugel

Zoals je wellicht hebt kunnen lezen heeft de DRIPPERDRIP® Vogue muurbeugel een super makkelijk stukje techniek in zich, nl een bewegingsmelder. Deze melder detecteert een voorbijganger en daardoor laat de dispenser de voorbijganger weten dat hij zijn of haar handen moet desinfecteren. Dit doet hij door een subtiel geluidssignaal af te geven en hij laat het lampje in het bekje branden. Deze geweldige optie kan je zelf aan- en uitschakelen en je kan tevens de afstand van de detectiemodus instellen en het volume van licht en geluid.

Waar kan je de DRIPPERDRIP® Vogue muurbeugel dan het beste hangen?

  • Thuis in de gang. Daar waar kids en andere gezinsleden, familie en vrienden binnen wandelen. Je hoeft hen nooit meer te vragen of ze hun handen willen desinfecteren, dat doet jouw DRIPPERDRIP® Vogue nl. voor je. Zo kan je met een gerust hart iedereen binnen laten.
  • Bij de trap op kantoor
  • Bij de entree van je restaurant, hotel
  • In hotelkamers
  • Bij de entree van je winkel of bedrijf
  • Bij het toilet
  • En alle andere plaatsen die wij vergeten zijn

Hoe bevestig je de luxe design muurbeugel?

De luxe design muurbeugel bevestig je door middel van schroeven in de muur of hout. Je kan er ook voor kiezen om dubbelzijdige tape te gebruiken. Beide opties zijn uiterst sterk en zorgen ervoor dat jouw DRIPPERDRIP® Vogue muurbeugel stevig hangt. Let wel op dat je altijd de juiste hoogte neemt van ca 160cm gemeten vanaf de bovenkant van de dispenser tot aan de grond. Zo zorg je ervoor dat iedereen goed bij de dispenser kan.

Als je kleine kinderen hebt dan zal je de dispenser beter op een hoogte van 120cm kunnen plaatsen.

De muurbeugel is een welkome aanwinst voor jouw DRIPPERDRIP® Vogue en als je het vervelend vindt om hem elke keer van de muur te halen als je hem mee wilt nemen, tja dan zou ik nu meteen een tweede DRIPPERDRIP® Vogue bij kopen en als je echt gemak wil, dan neem je er 1 voor thuis (met beugel), 1 voor in de auto en 1 voor op je werk en in de gym. Dan kan je ook lekker wisselen met sleeves.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vogue Muurbeugel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *