Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

Zeep cartridge Lemon Tea

De intense aromas van hete limoenthee zijn gevangen in deze overweldigende handzeep. Een frisse extase van diepgaande voeding en verzorging zorgen ervoor dat deze handzeep elke dag met liefde wordt gebruikt. Zo vaak je maar wilt.

 • Zeep; reinigen met water
 • Geschikt voor; keuken, badkamer, sanitaire ruimtes, overal waar water aanwezig is
 • Paraben vrij
 • Triclosan vrij
 • Ftalaat vrij
 • Dermatologisch verantwoord voor de extra gevoelige huid

8,99

Aantal Korting Prijs
3 - 5 6% 8,45
6 - 15 12% 7,91
16 + 15% 7,64
LET OP: PRE-SALE, verwachte levering vanaf medio november, Uitlevering op basis van binnenkomst bestelling.

Anderen kochten ook

Vorige
Volgende

De zeepcartridge van de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser is een zakje (vulling) met een gepatenteerde aansluiting die precies past als een sleutel in de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser. De Lemon Tea handzeep van DRIPPERDRIP® is een heerlijk zachte handzeep met geweldige voedende eigenschappen die het mogelijk maakt voor mensen met een gevoelige huid om de handen zo vaak te wassen als ze maar willen. In Nederland en Europa geproduceerd en ontwikkeld en voldoet aan alle Europese normen. 1 cartridge  is goed voor ca 200 doseringen.

 

Hoe plaats je de cartridge in de Vogue Dispenser?

Het plaatsen van de cartridge is een eenvoudig en makkelijk klusje. Je moet wel eerst goed de gebruiksaanwijzing van de dispenser doorlezen zodat je heel lang gebruik kunt maken van jouw DRIPPERDRIP® Vogue.

Volg de volgende stappen:

 • Haal de onderste sleeve er af via een halve slag draaien en schuif deze naar beneden. Je kan hem er helemaal af halen en je legt deze apart.
 • Dan pak je je cartridge en houdt deze op zijn kop (dus met het plastic tuitje naar beneden).
 • Dan schuif je de cartridge over het uitsteeksel in de dispenser totdat hij klik zegt. De cartridge is voorzien van een gepatenteerd systeem waardoor er geen alcohol uit kan lopen, behalve als deze volledig over het uitsteeksel in de dispenser is geschoven.
 • Je zorgt er nu voor dat de cartridge goed aansluit tegen de dispenser en schuift voorzichtig de sleeve weer over de dispenser heen. Let goed op dat de cartridge binnen de sleeve valt en nergens tussen zit.
 • Draai daarna de sleeve weer vast en jouw DRIPPERDRIP® is klaar voor gebruik.
 • Let goed op dat er altijd een beetje lucht kan zijn toegevoegd tijdens het verwisselen, zodat de dispenser 1 keer kan pruttelen. Steek gewoon je handen er nog een keer onder en je kan weer genieten van deze heerlijke voedende handgel.

 

Hoe gebruik je deze handzeep?

De DRIPPERDRIP® Vogue dispenser doseert de juiste hoeveelheid handzeep op de hand, wanneer je je hand in het bekje van de dispenser stopt. Je kan de dispenser zelf ook nog afstellen naar meer of minder., maar net wat je prettig vindt. Als de handzeep op je handen ligt wrijf je je handen, conform onderstaande pictogrammen, gedurende minimaal 30 sec goed in. Let er op dat alle huidplooien goed worden geraakt en je handen gedurende de gehele inwerktijd vochtig blijven. Ook is het noodzakelijk de onderkant van je armen en polsen mee te nemen. Daarna laat je je handen goed drogen.

Dripperdrip zeep handen desinfecteren instructies 1Dripperdrip zeep handen desinfecteren instructies 2Dripperdrip zeep handen desinfecteren instructies 3Dripperdrip zeep handen desinfecteren instructies 4Dripperdrip zeep handen desinfecteren instructies 5Dripperdrip zeep handen desinfecteren instructies 6Dripperdrip zeep handen desinfecteren instructies 7Dripperdrip zeep handen desinfecteren instructies 8Dripperdrip zeep handen desinfecteren instructies 9Dripperdrip zeep handen desinfecteren instructies 10Dripperdrip zeep handen desinfecteren instructies 11

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zeep cartridge Lemon Tea” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *