Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

Over ons

Was er maar iets handigs dat je elke dag makkelijk kan gebruiken waardoor we het Corona virus kunnen beperken

Het Corona virus heeft de bewustwording van hygiëne onder de aandacht gebracht. Zelfs op wereldwijde schaal. Toch laten we ons allen elke keer weer verrassen als er een uitbraak is en hebben wij geen goede persoonlijke oplossing om verspreiding tegen te gaan. Tenminste, tot vandaag!

Dripperdrip maakt het voor iedereen bereikbaar, zowel privé als zakelijk, om zichzelf, hun geliefden en de samenleving optimaal te beschermen tegen virussen en bacteriën alsook verspreiding daarvan. Dit bereiken we samen met een technologisch unieke, betaalbare en gebruiksvriendelijke handzame dispenser met gecertificeerde desinfectie, zeep en huidverzorgingsproducten in een fashionable uitstraling. Gebruik je eigen DRIPPERDRIP® elke dag thuis, op je werk of in de auto en virussen krijgen geen kans meer.

Wie zijn wij

DRIPPERDRIP® is een innovatieve Nederlandse onderneming voor automatische alcohol en zeep dispensers en daarbij behorende luxe en praktische accessoires en hoogwaardige cosmetische en biocide producten voor particulieren en bedrijven. Daar waar wereldwijd alle dispensers gemaakt worden om vooral functioneel te zijn hebben wij een geweldige ultramoderne innovatieve combinatie kunnen maken tussen functioneel design, fashionable uitstraling en kwalitatief hoogwaardige materialen.

Hoe alles begon…

COVID-19

DRIPPERDRIP® is opgericht in mei 2020, twee maanden na de wereldwijde uitbraak van COVID-19. De pandemie die de hele wereld op zijn kop heeft gezet en de mensheid heeft veranderd in hun doen, laten, denken en voelen. Ook het bedrijf van bedenker René van de Poel , wat festival gerelateerd was, kreeg rake klappen toen er van de ene op de andere dag geen festivals meer waren. Dat resulteerde in een snelle zoektocht naar andere mogelijkheden om toch het hoofd boven water te houden. Maar zoeken heeft geen zin, sommige zaken komen op je pad.

Van idee naar concept

Op enig moment was alle handdesinfectie uitverkocht en probeerde René een mooie handzame automatische alcoholdispenser te kopen voor in de auto zodat hij altijd als hij ergens was geweest zijn handen kon desinfecteren. Dit bleek een utopie. Als snel besefte hij, na dagenlang zoeken op google, dat handzame dispensers helemaal niet bedacht en ontworpen zijn voor het gebruik van alcoholgel en vooral niet voor consumenten. Er bestond geen enkele automatische dispenser voor in de auto en alle andere dispensers die te koop waren, waren eigenlijk bedacht om te gebruiken in de keuken of badkamer en meestal niet te combineren met alcohol. Deze dispensers hadden allemaal een tuitje aan de buitenkant waardoor deze op je bureau of op het interieur in de auto zouden druppelen en dat wil je met alcohol echt niet hebben. Dat bijt uit, lost lak op enz.

DRIPPERDRIP® is geboren

René zocht naar een oplossing voor dit probleem en kroop achter de tekentafel, zo ontstond een automatische alcoholdispenser voor in de auto. Met dit idee en ruwe schetsen onder de arm ging hij op zoek naar de juiste specialisten/partners om zijn team compleet te maken en vond al snel de interesse van een geweldige designer, Joep Verheijen die precies dezelfde inspiratie had; strakke lijnen, geïnspireerd door B&O en Apple. Samen hebben zij een fantastische hoogwaardige dispenserlijn gedesigned en laten ontwikkelen bij de vierde partner, Edwin van de Weijdeven van Total Support Group. Inmiddels bestaat ons team uit 4 specialisten:

Van links naar rechts:
 
  1. Joep Verheijen (Design)
  2. Edwin van de Weijdeven (Development)
  3. Christian van der Sanden (Logistiek)
  4. René van de Poel (oprichter/bedenker)

Van daaruit is de DRIPPERDRIP® geëvolueerd tot een multifunctionele fashionable design dispenser, te gebruiken voor thuis op je werk of in de auto, en natuurlijk op school, in het restaurant, op vakantie, in de taxi en ga zo maar door. Voor de zakelijke markt is direct een grote broer van de DRIPPERDRIP® ontwikkeld, de DRIPPERDRIP® XL. Bij deze laatste zal het niet blijven, DRIPPERDRIP® heeft de intentie en potentie om de grootste leverancier van fashionable dispensers met bijbehorende producten wereldwijd te worden.

Accessoires

Geïnspireerd door de huidige modetrends bedenken we elke dag weer nieuwe toepassingen en accessoires die de DRIPPERDRIP® dispensers, aantrekkelijker, mooier, makkelijker en beter maken. Vanaf heden zal een zeep/alcoholdispenser nooit meer saai, lelijk en klinisch zijn. Met de DRIPPERDRIP® aan je zijde heb je de allerbeste manier om 99% van de virussen buiten de deur te houden en dat doe je met een prachtige productlijn die iedereen wil hebben en die je kan aanpassen aan je eigen stijl, elke dag weer. Waarbij de vormgeving en feeling van alle materialen in harmonie is met de functionaliteit.