Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

Technologie

Technologie

Door gebruik te maken van ultrasnelle en slimme bewegingssensoren reageert de DRIPPERDRIP® Dispenser alleen wanneer er beweging gedetecteerd wordt binnen een bepaald bereik. Zo voorkom je dat je onnodig veel alcoholgel verspilt. Alleen in de ‘bek’ van de dispenser detecteert de sensor beweging en zal deze een precies afgemeten hoeveelheid alcoholgel of zeep vrijgeven.
De motor die alles aanstuurt is van een duurzame kwaliteit en doseert precies datgene wat nodig is om een goede en effectieve handenreiniging te verkrijgen. 

Je krijgt maar liefst 2 jaar volledige garantie. Dat doen wij enkel en alleen als wij overtuigd zijn van kwalitatief hoogwaardige bestanddelen. Wil je toch een beetje meer zeep of alcoholgel op je handen of gebruik je handzeep in je DRIPPERDRIP® Dispenser dan kan jezelf de hoeveelheid dosering afstellen naar meer of minder. Daarmee is de DRIPPERDRIP® Dispenser de ultieme en enige alcoholgel- en of zeepdispenser in de wereldwijde markt.

Verlichting, bewegingsmelder en patent

Zelf je verlichting aan of uit zetten en de intensiteit instellen.

De bewegingsmelder in de bek van de dispenser detecteert als er iemand voorbij loopt. Je kan hem zelf instellen tot hoe ver hij mag detecteren. Na detectie gaat de verlichting in het bekje branden en hoor je een geluidssignaal. Zo vergeet niemand meer te desinfecteren.

DRIPPERDRIP® heeft een patent op de antidruppel vormgeving. Je stopt je hand in het bekje, mocht je toevallig een keer mis zitten dan ligt niet heel je auto of bureau onder de alcohol….Over het algemeen vinden bureaus en auto’s dat dan ook niet zo fijn.

Alle functies onder overzichtelijke knoppen
  • lampje aan/uit, check!
  • Intensiteit hoog/laag, check!.
  • Batterij nog vol…check.
  • Even iets meer of minder alcoholgel of zeep op mijn handen, check!
  • Bewegingsmelder aan/uit, check!
  • Geluid aan/uit, check!
Volledig automatisch met de beste motoren en sensoren
De sensor die jouw hand detecteert in het bekje van de dispenser, reageert maar liefst in minder dan 0,25 sec, waarna de dispenser de door jouw ingestelde dosering alcoholgel precies op je handen laat vallen. De pomp is zo ontworpen dat hij dit minimaal 50.000 keer kan doen.
Navullingen in makkelijke cartridges

Geen geknoei met bijvullen van de dispenser. Lege cartridge eruit en een volle erin. Echt super simpel. De cartridges zijn speciaal ontwikkeld voor de DRIPPERDRIP®. Bij gebruik van andere cartridges, dan van DRIPPERDRIP®, vervalt de garantie.

Aansluiting voor Polsband en accessoires

Je kan je DRIPPERDRIP® nog verder personaliseren door je eigen polsband of sieraad aan de backbone te bevestigen d.m.v de speciaal ontworpen aansluiting. 

Batterijen of oplaadbare accu?

Het onderzoeksteam heeft onderzocht of de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser voorzien moest worden van een oplaadbare accu, die je via USB kunt aansluiten op het lichtnet of andere devices. Ondanks dat een oplaadbare accu een goede optie is, blijkt het gebruiksgemak en de gebruiksduur niet op te kunnen tegen gewone goede batterijen. De DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser is voorzien van een batterij indicator die aangeeft hoe de status van de batterij is. Je kunt de batterijen meteen vervangen en je DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser is gelijk weer up and running. Met een goed stel batterijen is de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser zelfs een jaar te gebruiken (bij normaal gebruik) zonder ook maar om te kijken naar je batterijen. 

Slimme bewegingssensor

De sensor in de bek werkt al fantastisch op beweging en stuurt zo de automatische techniek van de dispenser aan om alcoholgel of zeep te doseren. Maar daar hield het voor ons niet op, wij zijn de functionaliteit namelijk door gaan ontwikkelen. Omdat de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser ook aan de muur bevestigd kan worden komen er ook andere functies bij kijken. Wanneer er beweging gedetecteerd wordt binnen een afstand van 2 meter zal er een lampje oplichten in de bek van de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser. Tevens zal er een subtiel geluidsignaal worden afgegeven die de attentie wekt van de passerende persoon. Deze persoon kan er dan voor kiezen meteen gebruik te maken van de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser. Uiteraard doseert de dispenser weer enkel en alleen wanneer er beweging binnen de bek gedetecteerd wordt. De bewegingsafstand die de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser kan detecteren is in te stellen tot 2 meter. Dus ook als je vergeetachtig bent en je plaatst je DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser in de auto dan kan jij ervoor kiezen om de detectie modus aan te zetten. De DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser laat je dan telkens als je in de auto stapt weten dat je even je handen moet reinigen. 

Dit is de ultieme training om bewustwording te krijgen en niet te vergeten regelmatig je handen te reinigen. Hoe geweldig is dat! Mocht je nu bang zijn dat je DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser constant blijft piepen omdat je beweegt, no worries, daar is natuurlijk over nagedacht. Zolang hij beweging ziet nadat hij een signaal heeft afgegeven, blijft de DRIPPERDRIP® Vogue Dispenser in een loep hangen en houdt hij netjes zijn mond.