Blijf gezond, desinfecteer of was je handen zo vaak als het maar kan
Vanaf slechts 39,99 heb je de allerbeste viruskiller in huis
Onze desinfectiegels doden meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën
Een zeer gepast kerstcadeau voor je personeel of relaties
Een echt Nederlands product, ontworpen in Brainport Eindhoven
Voor een paar tientjes bescherm je jezelf en anderen op een fijne en effectieve wijze
Tot 1 januari 2021 €30,- korting op elke Dripperdrip® naar keuze

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heb  je vragen over ons product of over de service van DRIPPERDRIP®? In deze veelgestelde vragen pagina (FAQ) vind je antwoord op de meest voorkomende vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@dripperdrip.com, wij helpen je graag verder.

Veelgestelde Vragen over betalingen en de betaalwijze:

De bestelpagina (bestelling afronden) is beveiligd via https. De online betaling wordt daarna beveiligd afgehandeld door Payment Service Provider Mollie. Mollie maakt het online betalen bij DRIPPERDRIP® mogelijk door online betaalmethodes aan te bieden. Zij zorgen voor de afhandeling van jouw transactie en controle eventueel op fraude.  

Nee, jouw creditcardnummer is en blijft onzichtbaar voor ons vanwege veiligheids- en privacyredenen. Bovendien hebben wij daar geen enkele behoefte aan.

Wij maken gebruik van Klarna als achteraf betalen optie. Zij hanteren hun eigen criteria, en voeren daarvoor een creditcheck uit. Wij hebben helaas geen invloed op de uitkomsten van deze controles.

Verzending

DRIPPERDRIP® hanteert een verzendtarief van €4,95 voor zendingen binnen Nederland en België, in alle overige Europese landen hanteren wij € 9,95 en alle landen buiten Europa € 19,95. 

DRIPPERDRIP® verstuurt geen deelleveringen om zo de belasting op het milieu tot een minimum te beperken. Om misverstanden te voorkomen communiceren wij duidelijk of de gewenste producten op voorraad zijn. Wil je toch graag een gedeelte van je bestelling eerder van ons ontvangen? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Wachtwoord bij bestelling

Nee, dat is onzichtbaar voor ons.

Ja, als je inlogt met je e-mailadres en je huidige wachtwoord kom je op jouw klantgedeelte, daar kan je het wachtwoord wijzigen.

Overige veelgestelde vragen

Uiteraard, in iedere e-mail staat onderaan een link om op te zeggen.

Mis je nog een belangrijk onderwerp in onze veelgestelde vragen? Neem dan even contact met ons op.